Geschenkmanden & relatiegeschenken

U moet naar een feestje, of een opening van een nieuwe zaak, uw grootouders of ouders zijn … jaar getrouwd, of uw beste vriendin geeft een babyshower. Een belangrijke klant komt langs, of u wenst uw medewerkers eens extra in de “bloemetjes” te zetten… uiteindelijk zijn er redenen genoeg om iemand een cadeau te geven. En wat is nu echt wel iets dat iedereen altijd wel kan gebruiken?!? DRANK natuurlijk.

Gaat het nu over gin, frisdrank, wijn, streekproducten, bier, speciaalbier of zelfs water.. het maakt niet uit. Bij drankencentrale ’t Sas maken wij van elk product, en voor elk budget een leuk geschenk.

Wij nemen het gegeven “geschenkmand” trouwens ook in de ruime zin van het woord! Bij Drankencentrale ’t Sas hoeft uw geschenkmand niet een klassieke mand te zijn! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmateriaal op voorraad zoals bv bloempotten, werkkoffers, ijsemmers, broodplanken, deco schalen en noem maar op! Alsook leuke hebbedingen en gadgets

Wil je als bedrijf je klanten of medewerkers verwennen? Wij stellen volgens het gewenst budget een originele geschenkmand samen volgens jou wensen. Op het afgesproken moment staan de gewenste aantallen voor u klaar

Kom gerust even langs in onze winkel en kies één van de vele klaargemaakt geschenken, stel zelf uw cadeau samen of met één van onze medewerkers. Of laat uw wensen of vragen achter via het  contactformulier, telefonisch of via mail en wij zorgen dat alles klaar staat voor afhaling.