Horeca advies

Altijd al gedroomd van je eigen horecazaak? Als drankenleverancier delen wij graag onze jarenlange horeca-ervaring met startende cafés, brasseries, restaurants, feestzalen en sportclubs. Zo staan we je bij met het nodige advies!

Logistieke organisatie van je zaak

Het opstarten van je eigen zaak of der herinrichting van een bestaande zaak.. Hoe begin je hieraan? Wij komen graag langs met praktische tips en een checklist om alles in goede banen te leiden! Indien nodig staan we je bij in de onderhandelingen met de verschillende brouwerijen en frisdrankgiganten. Een goede logistieke inrichting geeft je achteraf veel voldoening.

Inrichting van togen en benodigde toestellen.

Wenst u advies over de inrichting van uw togen zodat u heel praktisch kan werken? Vraag ons om advies. Door onze jarenlange ervaring geven wij u nuttige tips over de praktische inrichting van uw toog en benodigde toestellen. Hierbij verliezen we de sfeer dei bij u zaak past niet uit het oog.

Advies in tapinfrastructuur

Als je een perfect biertje tapt, zie je je verkoop met 3% stijgen! Groothandel ’t Sas helpt je graag met advies over je tapinfrastructuur. De verkoop kan eveneens met 3% toenemen als je goed op de hoogte bent van de juiste manier waarop je een biertje serveert. Ben je eenmaal bekend met de kwaliteitsstandaard voor het serveren van een perfect biertje, dan is het heel gemakkelijk om meer bier te verkopen. Vraag ons om advies en info!

Meubilair

Een goede horecazaak is niet alleen kwestie van een goede uitbater, ook de styling moet binnen de uitstraling van de zaak passen. Groothandel ’t Sas helpt je bij het creëren van de juiste authentieke sfeer van uw zaak.

Kan jij als startende ondernemer horeca-advies gebruiken? Of ben je op zoek naar leuke over te nemen horecazaak? Maak dan nu een afspraak met onze vertegenwoordiger via Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier, telefonisch of via mail.

Colourful cocktails at the bar, alcoholic drinks in different colours, shots at the bar table