Horeca-advies

Altijd al gedroomd om je eigen horecazaak te starten?

Als drankenleverancier delen we graag onze jarenlange horeca-ervaring met startende cafés, brasseries, restaurants, feestzalen en sportclubs.  Zo staan we je bij met het nodige advies voor de volgende zaken:


Logistieke organisatie van je zaak

Het opstarten van je eigen zaak of de herinrichting van je bestaande zaak...  Hoe begin je eraan?   Wij komen graag langs met praktische tips en een checklist om alles in goede banen te leiden.  Indien nodig staan we je bij in de onderhandelingen met de verschillende brouwerijen en frisdrankgiganten.  Een goede logistieke inrichting geeft je achteraf veel voldoening.

Inrichting van je togen en benodigde toestellen

Wenst u advies over de inrichting van uw togen zodat u heel praktisch kan werken?  Vraag ons om advies.  Door onze jarenlange ervaring geven we u nuttige tips over de praktische inrichting van uw toog en benodigde toestellen.  Hierbij verliezen we de sfeer die bij uw zaak past niet uit het oog.  

Advies in tapinfrastructuur

Als je een perfect biertje tapt, zie je je verkoop met 3% stijgen!  Groothandel 't Sas helpt je graag met advies over je tapinfrastructuur.  De verkoop kan eveneens met 3% toenemen als je goed op de hoogte bent van de juiste manier waarop je een biertje serveert. Dus, ben je eenmaal bekend bent met de kwaliteitsstandaard voor het serveren van een perfect biertje, dan is het heel gemakkelijk om meer bier te verkopen.  Vraag ons om advies en info!

Meubilair

Een goede horecazaak is niet alleen kwestie van een goede uitbater, ook de styling moet binnen de uitstraling van de zaak passen.  Groothandel 't Sas helpt je bij het creëren van de juiste authentieke sfeer.


Kan je als startende ondernemer horeca-advies gebruiken?